Υλικά
3 κ.σ. ξύδι
2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κ.γ. ρίγανη
½ κ.γ.αλάτι
¼ κ.γ. μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
3 μέτριου μεγέθους αγγούρια κομμένα σε χοντρές φετες
½ κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
1 κοφτή κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθo
¼ φλ. τριμμένη φέτα
Διαδικασία
Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε ελαφρά το ξύδι, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, ½ κ.γ. αλάτι και ¼ κ.γ. πιπέρι.
Προσθέτουμε το αγγούρι, το κρεμμύδι, τον άνηθο και τη φέτα και ανακατεύουμε καλά.
Λίγο πριν το σερβίρισμα, ρίχνουμε λίγο ακόμα αλάτι και πιπέρι.